Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
AXIS Tool Portal
tool_portal_banner.jpg

 

Koristite AXIS-ove alate za pomoć kod projektiranja i izvođenja sustava video nadzora!

KORISTITE NOVI AXIS TOOL PORTAL!

Projektanti i izvođači sustava video nadzora često su u stisci s vremenom, pa bez obzira koliko se trudili ne mogu naći dovoljno vremena kojeg bi posvetili važnim stvarima – najnovijim inovacijama i novim poslovnim izazovima.

Kao odgovor na to, AXIS je izradio portal s najvažnijim alatima koji je nazvao Axis Tool Portal. Na jednom mjestu ponudio je preko 20 korisnih alata i mogućnosti koje pomažu da vaši projekti video nadzora budu dizajnirani na jednostavniji i efikasniji način.

Počnimo sa specifikacijama i dizajnom...

Portal vam nudi besplatne online alate kako biste pronašli proizvod koji zadovoljava sve potrebe vašeg korisnika. Definiranje odgovarajućeg sustava za pohranu, kapaciteta računalne mreže...sve je to dostupno čak i putem iOS i Android uređaja. Naravno da je moguće i filtrirati sadržaj prema karakteristikama koje tražite.

Nadalje, instalacije će vam biti lakše i brže - bez nepotrebnog pentranja po ljestvama i skelama. Konfiguraciju više kamera unutar video nadzora, postavljanje vidnog polja kamera, fokusiranje i oštrina videa, ..., sve to možete odraditi na svom računalu u samo nekoliko klikova mišem.

Integracija novih kamera sada je jednostavna. Uz VAPIX, AXIS-ovo sučelje kamera, gotovo svaku AXIS kameru moguće je bez previše napora uključiti u postojeći sustav.

Na kraju, besplatan AXIS Camera Management alat na jednostavan način omogućuje održavanje i dogradnju svih kamera unutar sustava video nadzora, čak i kod vrlo velikih instalacija.

Dakle, ukoliko ste u stisci s vremenom, zašto ne odvojite nekoliko minuta i pregledate Axis Tool Portal? Uloženo vrijeme sigurno će vam se isplatiti...

 

tool_portal_banner_2.jpg

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.