Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
AXIS Guard Suite - novost iz AXIS-a

Kako povećati efikasnost postojećeg sustava video nadzora? Upotrijebite novi proizvod AXIS Guard Suite!

axis_color.gif

Novi proizvod tvrtke AXIS Communications sastoji se od serije programskih rješenja za analizu videa koji jednostavan sustav video nadzora brzo i efikasno pretvaraju u napredan sustav video nadzora.

Proizvod je namijenjen manjim i srednjim sustavima koji se lako i po pristupačnoj cijeni pretvaraju u naprednije sustave video nadzora, bilo za vanjske ili unutarnje prostore komercijalnih, industrijskih ili javnih ustanova.

AXIS Guard Suite
je idealan, isplativ i pouzdan dodatak koji korisniku osigurava sigurniju i bolju zaštitu objekata i imovine, posebno u vrijeme kada oni više nisu pod redovnim nadzorom (nakon radnog vremena, noću ili slično).

guard_suite.jpg

Analiza videa uz AXIS Guard Suite izvodi se izravno na nekomprimiranom video streamu na kameri, a visoku pouzdanost omogućuje AXIS False Alarm Filtering tehnologija.

AXIS Guard Suite nudi tri samostalna rješenja:

motion_guard.jpg
fence_guard.jpg
loitering_guard.jpg

Rješenja su prilagođena svim korisnicima stoga ih je vrlo lako instalirati i koristiti. Dostupni su na AXIS Camera Application Platformi (ACAP) gdje se vrlo jednostavno preuzimaju i nakon toga instaliraju na AXIS kamere i konfiguriraju putem intuitivnog korisničkog sučelja s uključenom pomoći i čarobnjakom za postavke u pet koraka.

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.