Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
Exacq Technologies
Exacq Technologies Inc. osnovana je 2002. godine i jedna je od vodećih tvrtki u razvoju VMS rješenja za sustave zaštite i video nadzora. Tvrtka je izrazito inovativna, spremna na izazove i promjene te tako zauzima jedno od vodećih mjesta u svijetu u industriji sustava video nadzora.   exacq.jpg
exacq_monitori_2.jpg

Programska rješenja exacqVision VMS izrazito su skalabilna i koriste se kako za najmanje sustave IP video nadzora od samo nekoliko mrežnih video kamera, tako i za velike sustave IP video nadzora s nekoliko tisuća mrežnih video kamera raspoređenih na jednoj ili više različiti lokacija.

Programska rješenja podržavaju i Windows i Linux operativne sustave, a klijentske aplikacije mogu se koristiti i na svim značajnijim platformama mobilnih uređaja, kao na Mac OS X računalima.

Otvorena arhitektura programskog rješenja omogućuje implementaciju mrežnih video kamera velikog broja proizvođača, zajedno sa serverskim računalima i sustavima za pohranu podataka poznatih tvrtki kao što su IBM, HP i Dell, ili drugih proizvođača visoko kvalitetnih komponenti.

Izdvojeni linkovi:

exacqVision proizvodi

Podržane kamere

Serverska računala

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.