Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
Programska rješenja ExacqVision VMS za Windows i Linux
Raduje nas što Vas možemo obavjestiti da smo, počevši od 1. studenog 2012., uspostavili partnerski odnos s vrlo renomiranom američkom tvrtkom Exacq Technologies na plasmanu njihovih ExacqVision proizvoda na tržištu u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. exacq.jpg
Exacq Technologies Inc. osnovana je 2002. godine i jedna je od vodećih tvrtki u razvoju VMS rješenja za sustave zaštite i video nadzora. Tvrtka je izrazito inovativna, spremna na izazove i promjene te tako zauzima jedno od vodećih mjesta u svijetu u industriji sustava video nadzora. Iako locirana u SAD-u, Exacq Technologies Inc. djeluje i posluje u cijelom svijetu putem ovlaštenih partnera, a već tri godine nalazi se na listi 5000 najbrže rastućih privatnih kompanija u SAD.
exacq_monitori_2.jpg

Programska rješenja exacqVision VMS izrazito su skalabilna i koriste se kako za najmanje sustave IP video nadzora od samo nekoliko mrežnih video kamera, tako i za velike sustave IP video nadzora s nekoliko tisuća mrežnih video kamera raspoređenih na jednoj ili više različiti lokacija.

Programska rješenja podržavaju i Windows i Linux operativne sustave, a klijentske aplikacije mogu se koristiti i na svim značajnijim platformama mobilnih uređaja, kao na Mac OS X računalima.

Otvorena arhitektura programskog rješenja omogućuje implementaciju mrežnih video kamera velikog broja proizvođača, zajedno sa serverskim računalima i sustavima za pohranu podataka poznatih tvrtki kao što su IBM, HP i Dell, ili drugih proizvođača visoko kvalitetnih komponenti.

Više detalja pronađite na www.exacq.com .

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.