Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
Seminar ''IP sustavi video nadzora - IP Based Video Surveillance Systems"
banner_23022010.jpg

Nastavljajući sada već 10-godišnju tradiciju promocije sustava video nadzora putem računalne mreže, edukacije tržišta i predstavljanja proizvoda i rješenja, kao i ranijih godina i ove ćemo godine organizirati seminar "IP sustavi video nadzora".

Sigurni smo da ne želite propustiti ovu priliku da se upoznate s novostima u tehnologiji, kao i novim proizvodima i rješenjima iz naše ponude i ponude naših poslovnih partnera.

Naši gosti iz tvrtke AXIS Communications, Basler Vision Technologies i Netavis Software pripremili su za Vas zanimljive prezentacije, a nakon prezentacija ćemo organizirati radionicu gdje ćete imati priliku i sami detaljnije upoznati proizvode i tehnička rješenja.

slika_poziv_web.jpg

Željeli bismo istaknuti nekoliko tema seminara, poput: "Video nadzor pomoću kamera visoke definicije - HD", "Osjetljivost kamere i video nadzor u uvjetima lošeg svjetla i noću", "Termalne kamere u sustavima video nadzora".

Za najsretnijeg ili najsretniju od Vas, u dobroj tradiciji naših seminara, pripremili smo i poticajnu nagradu - iznenađenje iz AXIS-a!

Stoga, rezervirajte datum, važno je!

Seminar će se održati 9. ožujka 2010. u Hotelu Aristos, Cebini 33, Buzin, 10010 Zagreb.

 

Za sve dodatne informacije, kao i za eventualnu prijavu, molimo da nam se obratite na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Radujemo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,


uniplus.jpg
Uniplus d.o.o., Koče Racina 9, HR-40000 Čakovec
Tel: +385 40 396 900, Fax: +385 40 396 910

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.