Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
Nove mrežne video kamere iz AXIS-a
banner_q1755_215ptze.gif

 

q1755_smanjena.jpg

AXIS Q1755 je prva HDTV mrežna kamera iz AXIS-a, koja daje iznimnu kvalitetu slika u HDTV rezoluciji. Ova dan/noć mrežna video kamera podržava HDTV 1080i i 720p rezoluciju, uz omjer širine i visine 16:9. Kamera podržava H.264 video kompresiju i Motion JPEG u punoj brzini slika. Druge osobine kamere su: 10x optički i 12x digitalni zoom, auto fokus, Power over Ethernet, utor za SDHC karticu i nova "Gatekeeper" funkcija koja automatski uključuje zoom-in kada se pojavi aktivnost u sceni i nakon toga zoom-out prema unaprijed postavljenom vremenskom intervalu.

AXIS Q1755 mrežna video kamera priključena na HDTV monitor odlično je rješenje za nadzor prostora gdje je potrebna vrlo detaljna analiza slika, kao što su zračne luke, kontrolni punktovi za putovnice, igračnice i sl.

AXIS 215 PTZ-E je dan/noć, pan/tilt/zoom mrežna video kamera u dome kućištu, spremna za ugradnju u unutarnje ili vanjske prostore izložene nepovoljnim uvjetima. Kamera dolazi s montiranim zidnim nosačem i kablom od 5m što omogućuje brzu i jednostavnu instalaciju. U paket je uključen i adapter za montažu u strop.

IP66 stupanj zaštite od prašine i vode, ugrađeni grijači, ventilatori i sjenilo koje se može ukloniti, omogućuju da se kamera koristi u različitim vremenskim uvjetima i pri temperaturama od -20 °C do 40 °C. To ju čini dobrim, funkcionalnim i praktičnim rješenjem za parkirališta, željezničke stanice i poslovne prostore.

215ptz-e_smanjena.jpg

 

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.