Oprema za sustave video nadzora
Izbornik
Novosti
AXIS Communications
2N
Basler AG
Theia Technologies LLC
NetAVIS Software GmbH
Exacq Technologies Inc.
Cognimatics AB
OEM kamere s IR LED
IT oprema i rješenja
Mrežna oprema
Pribor
O Uniplus-u
Kontakt
Uniplus d.o.o.
AXIS Camera Companion - "entry-level" rješenje za IP sustave video nadzora
acc_za_web.jpg
AXIS Communications, vodeći svjetski proizvođač mrežnih video proizvoda, predstavio je AXIS Camera Companion, IP video rješenje za manje sustave. Rješenje je namijenjeno za sustave od 1 do 16 kamera, a sastoji se od besplatnog programa i AXIS mrežnih video kamera ili video enkodera s podrškom za SD kartice ili NAS uređaj. Idealno je za trgovine, urede, hotele i ostale djelatnosti kojima je potrebno jednostavno i inovativno rješenje sustava video nadzora uz HDTV kvalitetu.
Video zapis se snima na SD kartice koje se nalaze u kamerama ili enkoderima, pa time nestaje potreba za dodatnim uređajem za snimanje (DVR, NVR, PC, poslužitelj), a svaka kamera postaje neovisan uređaj za snimanje video sadržaja. Video zapisu može se pristupiti s bilo kojeg mjesta na lokaciji ili putem udaljenog pristupa preko Interneta. Sustav podržava export video sekvenci za pregled u drugim programima, kao i na pametnim telefonima i tabletima (iPhone, iPad i Android).

acc_za_web_1.jpg

Sustav je vrlo jednostavan - AXIS mrežna video kamera, SD kartica ili NAS uređaj, besplatan program za računalo, standardna mrežna oprema. Postojeći analogni sustav video nadzora vrlo lako se može integrirati u AXIS Camera Companion sustav korištenjem video enkodera iz AXIS-ove ponude.

AXIS Camera Companion nudi Vam smanjenje troškova, jednostavnu instalaciju, robusnost i pouzdanost.

AXIS Companion - How it works

AXIS Camera Companion Data Sheet

 
 
(C) 2012 Uniplus d.o.o.